Barceloning

Doing business in Barcelona
Barcelona Business Landing té com a missió contribuir a la integració d’empreses i institucions internacionals a Barcelona i la seva àrea d’influència, impulsant d’aquesta forma el teixit empresarial i enfortint el posicionament de la ciutat.

Talent

Glocal business consulting
Som consultors especialitzats en exportació i implantació internacional, consultoria estratègica, organització d’esdeveniments empresarials i networking. L’equip de Barcelona Business Landing compta amb anys d’experiència en sectors tant diversos com tecnologies de la informació, alimentació, tèxtil, automoció, salut, construcció, biotecnologia, etc.
Coneixem en profunditat el teixit empresarial i institucional de Barcelona, i podem abordar projectes de qualsevol naturalesa i dimensió.

Entrepreneurship

We enjoy challenges
Treballem en això perquè som emprenedors i ens agraden els reptes. Ens agrada construir. Som responsables i transparents. Creiem en el compromís, en el treball realitzat amb il·lusió, i en la responsabilitat social. Lluitem per a l'enteniment, la cooperació i la globalització.

L’Equip

Lluís Lluch, Co-fundador i CEO, llicenciat i màster en Internacionalització Empresarial, amb Executive Education a IESE i ESADE en l´àrea d’internacionalització. Té mes de 15 anys d’experiència en departaments internacionals d’empreses privades i institucions públiques.  
Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  

Alejandra Yuste, Co-fundadora i COO, està llicenciada en enginyeria industrial i diplomada en comunicació social i econòmica. Compta amb mes de 15 anys d´experiència en la consultoria, les multinacionals i la gestió de start-ups. També és sòcia fundadora de l’empresa Lexiapark.                                             
Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  

Be Global

International consulting network
Barcelona Business Landing neix amb la visió d´impulsar el desenvolupament econòmic i social,que com a part d’una xarxa global de consultores que, des de les seves diferents localitzacions, cooperin i potenciïn els seus respectius entorns.
MÉS INFORMACIÓ:
Email:
Assumpte:
Missatge:
Quants ulls té normalment una persona?
AddThis Social Bookmark Button